Fit in een wip: de coördinatiekanjer

Zeven minuten trainen en klaar. Dát is een work-out naar ons hart. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem helpt je met acht oefeningenreeksen op weg. Oefening zes: de coördinatiekanjer.

Aagje: “Een full body work-out is ook een goede manier om de coördinatie van je lichaam te trainen. Coördinatie is de manier waarop je hersenen je spieren aansturen. Bij elke beweging die je doet, spannen sommige spieren op, ontspannen andere zich en blijven nog andere samengetrokken om je lichaam te stabiliseren. Hoe soepeler dat geheel loopt, hoe beter je coördinatie. Voor deze work-out heb je eveneens gewichtjes nodig. Elke oefening voer je gedurende 30 seconden uit.”

Video:

Plattere buik, stevigere billen of sterkere rug? Bekijk hier alle ‘Fit in een wip’-filmpjes.

Vorig artikel
Zelf frisse fruitijsjes maken
Volgend artikel
Kind kwijt tijdens een uitstapje? Neem je voorzorgen

Waardebon voor Domo elektrische spiraalsnijder + kookboek

Hou je van gezonde gerechtjes, maar vind je al dat snijwerk vooraf maar niets? Dan helpen Shedeals en AVEVE je uit de nood. Deze duurzame, gemaakt uit inox, elektrische spiraalsnijder ‘My Vegetable’ van Domo snijdt al je groenten en fruit in een mum van tijd in fijne slierten. Wil je graag inspiratie opdoen voor nieuwe gerechten? Dat vind je in het kookboek ‘Tasty & Healthy' met 94 recepten en meer dan 100 gezonde weetjes. Download snel je Shedealsvoucher en geniet van deze 2 producten aan de helft van de prijs. 

gratis