Getty Images

Fit en gezond met Libelle: download 4 gratis trainingsschema’s!

Door Jolien Thieleman

Goede voornemens zijn fijn, maar hoe begin je te sporten als je conditiepeil beneden nul zit? Personal trainer Jochen Jacobs stelde speciaal voor Libelle een reeks trainingsschema’s samen waarmee je in een aantal weken fantastische resultaten kunt halen. Kies je voor wandelen, joggen, zwemmen of fietsen?

Fit en gezond

Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar gaan we dit jaar voor! En dat hoef je niet alleen te doen, want tijdens Libelle’s Fit & Gezond-weken steken we je graag een helpend handje toe. Dat doen we niet alleen met interessante artikels boordevol nuttige informatie, maar ook met een aantal work-outvideo’s en haalbare trainingsschema’s die je geleidelijk aan richting een betere conditie helpen.

Gratis trainingsschema’s

Personal trainer Jochen Jacobs werkte 4 superhandige en haalbare schema’s uit om in 10 weken een mooie afstand te wandelen, lopen, fietsen of zwemmen. Download jouw favoriete schema, print ‘m uit, geef ‘m een mooi plekje en ga aan de slag. Wedden dat het met deze houvast een pak makkelijker gaat?

  1. Wandelen: zo wandel je over 10 weken 8-10 kilometer.
  2. Lopen: met dit schema loop je over 10 weken 5 kilometer.
  3. Fietsen: download dit schema om over 10 weken 50 kilometer te fietsen.
  4. Zwemmen: hiermee zwem je over 10 weken 1500 meter schoolslag.

Goed in je vel met Libelle

Heb je het even wat lastiger, of ben je de motivatie helemaal kwijt? Wend je dan tot meer dan 19.000 gemotiveerde lezeressen in onze Goed in je vel met Libelle-groep op Facebook. Dé ideale plek om je successen, maar ook moeilijke momenten te delen en in een wip je motivatie weer terug te vinden. Want samen bereik je dikwijls meer dan alleen.

Klaar om erin te vliegen? Heel veel succes!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content