Fit en gezond met Libelle: download 4 gratis trainingsschema’s!

Fit en gezond met Libelle: download 4 gratis trainingsschema's!
Getty Images

Goede voornemens zijn fijn, maar hoe begin je te sporten als je conditiepeil beneden nul zit? Personal trainer Jochen Jacobs stelde speciaal voor Libelle een reeks trainingsschema’s samen waarmee je in een aantal weken fantastische resultaten kunt halen. Kies je voor wandelen, joggen, zwemmen of fietsen?

Fit en gezond

Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar gaan we dit jaar voor! En dat hoef je niet alleen te doen, want tijdens Libelle’s Fit & Gezond-weken steken we je graag een helpend handje toe. Dat doen we niet alleen met interessante artikels boordevol nuttige informatie, maar ook met een aantal work-outvideo’s en haalbare trainingsschema’s die je geleidelijk aan richting een betere conditie helpen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)