Uit het hart van Hannelore: “Elke dag kan ik een beetje meer ‘de oude Hannelore’ zijn”

Uit het hart van Hannelore: "Elke dag kan ik een beetje meer ‘de oude Hannelore’ zijn"
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Weer op een podium

Ik sta ondertussen bijna twee jaar niet meer op het podium. Mijn laatste concert dateert van 16 februari 2019. Ik herinner me dat ik genoot van het concert. Ik herinner me ook dat het koud was op het podium, raar hoe dat soort details blijven hangen. Ik zong ‘Afspraak’, het lied dat ik schreef voor mijn nicht die aan kanker overleden is. Achteraf kwamen mensen mij zeggen hoeveel steun ze al hadden gehad aan dat lied.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

 

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)