Jeugdvriendinnen: “Ondanks de afstand blijft onze vriendschap enorm sterk”

Jeugdvriendinnen: "Ondanks de afstand blijft onze vriendschap enorm sterk"

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van jeugdvriendinnen Kim (31) en Renée (31). Hun jarenlange hechte vriendschap overwint zelfs moeiteloos de grote afstand; Kim woont al jaren in Londen.

Samen babysitten

Kim: “Ik kende de zus van Renée wel, maar Renée zelf eigenlijk niet. Tot we toevallig tegelijkertijd aan het babysitten waren op kindjes die naast elkaar woonden. Ik had er 5 onder mijn hoede, Renée 4. Die kindjes waren ook bevriend met elkaar en liepen geregeld via een gemeenschappelijk hekje in de tuin naar elkaar om te spelen. Zo zijn we aan de praat geraakt en het klikte meteen. Het was de start van een mooie vriendschap.”

jeugdvriendinnen

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees volgende week het verhaal van jeugdvriendinnen Corry en Chantal!

Ben je op zoek naar een leuke vriendin? Schrijf je in op ons Libelle Vriendinnen-platform!

Meer lezen over jeugdvriendinnen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)