Jeugdvriendinnen: “Ze is als een zus die ik niet heb”

Jeugdvriendinnen: "Ze is als een zus die ik niet heb"
Links: Sophie. Rechts: Isabel

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Sophie (42) en Isabel (42).

BFF vanaf dag 1

Sophie: “Mijn mooie vriendschap met Isabel begon 25 jaar geleden. We zaten toen in het laatste middelbaar. En ook al kenden we elkaar al van daarvoor, het was pas in dat zesde middelbaar dat we echte vriendinnen werden. Meer nog: we werden meteen BFF’s en dat is tot op de dag van vandaag nog niet veranderd. En zoals echte beste vriendinnen, brachten we enorm veel tijd met elkaar door: samen shoppen, uitgaan … De jaren vlogen voorbij. Dat is zo als je fun hebt, hé? (lacht)

Dankzij Isabel en haar man heb ik mijn man leren kennen. Ik weet nog dat ze bang was.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Foto’s: eigendom vriendinnen

 

Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)