Jeugdvriendinnen: “Hetzelfde verdriet delen legde een sterke basis voor onze vriendschap”

Jeugdvriendinnen: "Hetzelfde verdriet delen legde een sterke basis voor onze vriendschap"
Links: Sofie. Rechts: Tjorven

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Sofie (39) en Tjorven (39).

Samen door een moeilijke periode

Tjorven: “Ik heb ons Sofie leren kennen in de moeilijkste periode van mijn jeugdjaren. Mijn lieve papa, vokke, was net overleden op 38-jarige leeftijd. Heel plots, aan een hartaderbreuk. Ik was 11 op dat moment. Toen mijn zusje van 4 niet kon aarden op de grote school in ons dorp, schreef ons moeke haar in in een kleinere school. Als grote zus kon ik haar onmogelijk alleen laten gaan, zeker niet na wat er gebeurd was. Dus ging ik mee. En het was alsof Sofie daar op mij zat te wachten. Ik kwam terecht in een heel klein, warm klasje. Dat was zo fijn! Sofie is een heel zorgzaam type en vanaf dag één klikte het tussen ons. Ze was er echt altijd voor mij. Want geloof me, het waren heel zware maanden.”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Foto’s: eigendom vriendinnen

 

Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)