Jeugdvriendinnen: “Ondanks de ups en downs in onze vriendschap blijven we onafscheidelijk”

Jeugdvriendinnen: "Ondanks de ups en downs in onze vriendschap blijven we onafscheidelijk"
Links: Katia. rechts: Dana

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Dana (33) en Katia (34).

Van bij de geboorte

“We kennen elkaar letterlijk van bij de geboorte”, aldus Katia. “Mijn mama werd op jonge leeftijd zwanger, ze was amper 19. Daarom trokken we in bij mémé en pépé, de ouders van mijn mama. Ze woonden in een woonwijk met heel veel kinderen. Eentje daarvan was Dana. Haar ouders stonden altijd klaar voor mijn mama en papa. En ook de broers en zus van Dana ontfermden zich vaak over Dana en mij.”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Foto’s: eigendom vriendinnen

 

Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)