Jeugdvriendinnen: “Even verwaterde alles, totdat bleek dat we allebei moeilijk zwanger raakten”

Jeugdvriendinnen: "Even verwaterde alles, totdat bleek dat we allebei moeilijk zwanger raakten"
Jeugdvriendinnen Caroline (links) en Laura (rechts)

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Laura (36) en Caroline (36).

Even uit het oog

Laura: “Al van in de kleuterschool zijn Caroline en ik twee handen op één buik. De vriendschap is beginnen bloeien na de veldloop in het tweede leerjaar. We zaten ook samen in de Chiro en gingen zelfs voor het eerst samen skiën. We waren echt onafscheidelijk. Ook toen we in het middelbaar op een andere scholen zaten. Dankzij de Chiro bleven we verbonden met elkaar.

jeugdvriendinnen
Links: Laura. Rechts: Caroline

jeugdvriendinnen 

Maar daarna verwaterde alles. Totdat we allebei een kinderwens hadden. Zowel Caroline als ik geraakten niet snel zwanger. De babbels van weleer waren snel weer daar en het contact bloeide weer helemaal open. We vonden een klankbord bij elkaar. En troost, want we kregen beiden een aantal miskramen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Foto’s: eigendom vriendinnen

 

Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)