Jeugdvriendinnen: “In die 50 jaar vriendschap hebben we nog nooit ruziegemaakt”

Jeugdvriendinnen: "In die 50 jaar vriendschap hebben we nog nooit ruziegemaakt"
Links: Anita. Rechts: Annemie

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Annemie (65) en Anita (65).

Nieuw in de stad

Annemie: “Mijn beste vriendin Anita en ik leerden elkaar kennen op school, toen we 15 waren. Allebei kwamen we vanuit een kleine gemeente in de stad terecht. Alles nieuw, we kenden er niemand. Daar stonden we allebei wat onwennig te wezen. Ik, een grote meid, superklassiek gekleed met een Schots rokje en witte sokken, kind van arbeiders. Anita was een heel ander type, ze droeg heel moderne en dure kledij en kwam uit een bemiddelde aannemersfamilie. Heel verschillend, maar in onze vriendschap heeft dat nooit een rol gespeeld. We vonden elkaar, daar op de schoolbanken. En na vijftig jaar zijn we nog altijd elkaars steun en toeverlaat.”

jeugdvriendinnen
Klasfoto. Anita: linksboven met het rode petje. Annemie: vooraan zittend met rode trui
Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Foto’s: eigendom vriendinnen

 

Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)