Jeugdvriendinnen: “We zouden samen gewoon nog eens door ons dorp willen fietsen, net zoals vroeger”

Jeugdvriendinnen: "We zouden samen gewoon nog eens door ons dorp willen fietsen, net zoals vroeger"

Op ons Libelle Vriendinnen-platform kun je fantastische nieuwe vriendinnen leren kennen, maar er zijn natuurlijk ook vriendschappen die al heel wat jaren meegaan. Zoals die van de jeugdvriendinnen Liesbeth (57) en Emmy (57).

Altijd samen

Liesbeth: “Emmy en ik groeiden op in een piepklein dorpje aan de Gete, in Vlaams-Brabant. Mijn vader had daar, samen met zijn broer, de watermolen waar het graan gemalen werd en bloem en veevoeders gemaakt werden. Mijn mama gaf enkele uren per week les als huishoudregentes, later werd ze huisvrouw. Emmy woonde op een paar straten van ons. Haar papa had een heel slechte gezondheid. Ik heb hem altijd ziek te bed geweten, jammer genoeg. Haar mama naaide kleren voor iedereen in het dorp.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Foto’s: eigendom vriendinnen

 

Lees over twee weken een nieuw jeugdvriendinnenverhaal!

 

 

Deze jeugdvriendinnenverhalen wil je vast ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)