Marshmallows and Candy Cane in Cup of Hot Chocolate on table top, seen from directly above.

Mmm, de lekkerste kerstcadeautjes voor zoetekauwen

Vind jij het ook niet erg om vijf dozen van dezelfde pralines te krijgen als cadeau, omdat echt iedereen weet wat voor zoetekauw je bent? Je bent niet alleen! Maar om je kerstlijstje toch iéts minder eentonig te maken, zijn wij er met deze lekkere cadeautjestips. 

Goddelijk lekker

Godiva’s legendarische chocoladedoos wordt door chocoladekenners beschouwd als een echt meesterwerk. Wat kun je verwachten? Een heerlijk assortiment van Godiva’s meest geliefde chocolaatjes, met een grote keuze van de fijnste vullingen, zodat iedereen zijn gading vindt. Feestelijke box met 24 chocoladejuweeltjes – € 28,90. Bekijk het hier.

 

Vleugje la bella Italia

Canestrini is Italiaans voor ‘kleine mandjes’. De zachte en smeuïge koekjes worden dan vaak opgevuld met iets lekkers. Oil & Vinegar vulde ze met een lekkere crème van pistache, witte chocolade en een pistachenootje erbovenop. € 4,92 per 100 gram. Bekijk het hier.

Koekjes in de kijker

Nostalgisch mooi, deze kleine koekjesdoos van Villeroy Boch. De collectie Winter Bakery Delight laat ons verlangen naar een keuken, gevuld met de zoetste geuren en smaken! Koekjesdoos 12 x 11 cm – 29,90 €. Bekijk het hier.

Santa’s little helper

Deze vintage blikkendoos zit vol met de fijnste chocolaatjes, gevuld met praliné en krokante granen. Nadien blijft de doos mooie kerstdecoratie! Doos met chocoladebonbons van 35 cm x 22 cm – € 14,95. Bekijk het hier.

Samen koffiekletsen

Het perfecte moment om te keuvelen met elkaar is bij een kop thee of koffie en een goed patéke. En waar is het altijd gezellig? In Le Pain Quotidien! Gezellig aanschuiven aan de lange houten tafels, de beste taartjes en lekkerste drankjes, daarvoor doen we het. Dus altijd succes met zo’n cadeaubon!

Chocoladebommetjes

Wat een leuke verrassing! Maak de lekkerste warme chocolademelk met deze chocolate bombes. Extra fijn: binnenin zitten verschillende roze en witte kleine marshmallows die vrolijk blijven ronddobberen in je warme melk als de chocolade smelt. Geen fan van chocolademelk? Je kunt de bommetjes ook zo opeten!

Nog meer lekkers:

 

 

Partner Content