Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Beluister hier aflevering 2 van onze ‘Mijn Verhaal’-podcast: ‘De lege stoel aan tafel’

Door Rani Merckx

Kerst is een tijd van warmte, gezelligheid en feest. Maar ook een periode waarin we onze geliefden die er niet meer bij zijn extra hard missen. In deze kersteditie van de ‘Mijn Verhaal’-podcastreeks blikken twee vrouwen vooruit naar die lege stoel die straks weer aan de (feest)tafel zal staan. In onze typische Libelle-stijl: warm, integer en herkenbaar.

Pakkende (kerst)podcast

In onze tweedelige ‘Mijn Verhaal’-podcast vertellen twee lezeressen openhartig over het afscheid en wat dat met hen doet, maar ze halen ook liefdevolle herinneringen op aan die ene bijzondere persoon die er niet meer is.

Geen half uur vol tranen en gemis, maar twee warme verhalen doorspekt met kleine en levendige herinneringen.


Heb je de eerste aflevering gemist? Je vindt ze hier terug.


Aflevering 2: de plagerijen van een broer

Twee jaar geleden verloor Sybilla onverwachts haar broer. Op tweede kerstdag – ze hadden de dag voordien nog samen gevierd – overleed hij in een auto-ongeval. Als grote zus blikt Sybilla terug op hun jeugd en koestert ze de broer-zusband die met niets te vergelijken valt!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Kersteditie: de lege stoel aan tafel. De plagerijen van een broer.’: ook beschikbaar via Spotify.

Luister ook naar:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!