Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

20 makkelijke en lekkere desserts met chocolade

Ben je nog op zoek naar een lekker dessertje dat gegarandeerd bij iedereen in de smaak zal vallen? Dan zit je met deze desserts bomvol chocolade zeker goed. Ze zijn makkelijk te maken, snel klaar én bijzonder lekker. Laat je inspireren door onze favoriete desserts met chocolade!

Lekkere desserts met chocolade

Tips voor je chocoladedesserts

  • Voeg een beetje oploskoffie toe aan je gerecht om de chocoladesmaak in desserts te versterken. Die twee smaken gaan namelijk zeer goed samen.
  • Wees niet bang om verschillende soorten chocolade te mengen. Zo wordt een witte chocolademousse bijvoorbeeld nóg lekkerder als je er een beetje ruby chocolade bij smelt.
  • Werk je desserts af met chocoladeschilfers of gehakte noten. Die extra crunch is de perfecte afwerking voor je dessert.
  • Staat er in het recept dat je je dessert moet afwerken met wat cacaopoeder? Kies dan voor een mengeling van cacaopoeder, oploskoffie en bloemsuiker (verhouding 3:1:1). Die verschillende kleuren en smaken zijn niet alleen erg lekker samen, maar geven het geheel ook een leuke look!

Nog meer chocoladeplezier

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content