Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

Blauwe bessen, een topper in zoete én hartige gerechten

Door Rani Merckx

Heerlijk uit de hand, maar ook in de meest uiteenlopende gerechten scoren blauwe bessen goed. Ze fleuren je maaltijden en desserts niet alleen op, ze zitten ook boordevol vitaminen en voedingsvezels. Laat je verleiden door een van deze heerlijke recepten!

Gezond tussendoortje

Op zoek naar een gezond tussendoortje? Deze bessen zijn een bron van vitamine C en E en andere antioxidanten. Die beschermen het lichaam tegen tal van ouderdomsziekten. Ze bevatten ook veel mineralen zoals fosfor en kalium. Dé perfecte snack dus!

Bovendien zijn ze ook nog eens fris en mooi van kleur. Kortom: blauwe bessen verwerken in je gerechten is zonder twijfel een goed idee!

12 gerechten met blauwe bessen

Genieten van heerlijk fruit

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!