De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

20 heerlijke desserts met bladerdeeg en vers fruit

Mag het op zondag ietsje meer zijn? Verwen jezelf dan maar met een lekker dessertje. Wij gaan vandaag voluit voor desserts met bladerdeeg en vers fruit. De combinatie van krokant bladerdeeg, frisse stukjes fruit en eventueel een romige vulling, daar zeggen wij geen nee tegen!

Loopt het water jou ook al in de mond en wil je erin vliegen? Laat je inspireren!

Desserts met bladerdeeg en vers fruit

Bakken met bladerdeeg: enkele tips

  1. Wanneer je een taartvorm bedekt met bladerdeeg, prik je best gaatjes in de bodem. Daardoor komt ‘ie niet naar boven en krijg je een krokante onderkant.
  2. Voordat je de vulling op het bladerdeeg giet, moet je de gaatjes vullen met bloem/paneermeel/puddingpoeder. Die zullen ervoor zorgen dat de (natte) vulling niet in het deeg loopt.
  3. Bladerdeeg is gevoelig aan te lage en te hoge temperatuur. Bak altijd tussen de 180° en 200°.

Meer genieten van desserts?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content