donuts versieren
© Wout Hendrickx

Donuts maken én versieren: met onze Libelle Donutbox kan íedereen het!

Door Rani Merckx

Rond, zoet en zo zacht als een kussen: dat moet wel een donut zijn. Ben jij ook fan van de Amerikaanse lekkernij? Mis dan zeker de Libelle van deze week niet: we delen er het basisrecept en onze versiertips voor de allermooiste en -lekkerste exemplaren ooit! En er is meer …

Eerst bakken, dan versieren mét de Libelle Donutbox

In Amerika verkopen ze als zoete broodjes, en ook in ons Belgenlandje worden donuts gesmaakt. Net zoals bij muffins en cupcakes worden verschillende toppings gebruikt als extra smaakmaker, en om de broodjes van een vrolijk jasje te voorzien.

Krijg jij niet genoeg van donuts? Haal dan zeker de Libelle van deze week in huis. Naast het basisrecept – waarmee je àltijd succes boekt – en onze vrolijke versiertips brengen we ook de Libelle Donutbox uit: een perfect starterspakket voor zelfgemaakte donuts!

De Libelle Donutbox: dit zit erin

  • een receptenboekje
  • 1 zak deegmix voor 10 donuts van Dr. Oetker
  • 2 zakjes gebaksglazuur van Dr. Oetker
  • 1 doosje met 3 chocoladestiften van Dr. Oetker
  • 1 doosje kleurstoffen in 4 kleuren van Dr. Oetker
  • 1 strooibus met discobolletjes van Dr. Oetker
  • 1 donutcutter
Met de Libelle Donutbox tover je in een mum van tijd de mooiste donuts op tafel!

Donuts versieren … mét korting!

Bestel je Donutbox nu voor 13,95 euro in plaats van 22,20 euro, en ga aan de slag met onze versiertips. Ga jij voor donuts met een swingende swirl of een vrolijk lijnenspel? Of wat dacht je van gekribbel uit chocolade: zo speels én zo lekker. Wat je ook kiest: ze zien er stuk voor stuk onweerstaanbaar uit!

Probeer ze uit, of wees zelf creatief en maak je eigen kunstwerkjes!

In de Libelle van deze week leggen we stap voor stap uit hoe je je donuts kunt versieren

Bestel je Donutbox hier!

Meer bakinspiratie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."