Zo makkelijk, zo lekker: ontvang de beste Libelle-recepten nu in jouw foodbox!

Door Rani Merckx

Na een lange werkdag jezelf nog in het zweet werken in de keuken hoeft écht niet. Je kunt makkelijk verse maaltijden op tafel toveren waar zelfs de allerkleinsten van smullen én die nooit eentonig worden. Hoe? Foodbag en Libelle Lekker sloegen de culinaire handen in elkaar voor de allerlekkerste recepten!

Zo makkelijk is gevarieerd koken …

Elke dag voor variatie zorgen en gerechten op tafel toveren die het hele gezin lekker vindt: het is geen sinecure. Zeker niet met kieskeurige kinderen in huis. “Alweer spaghetti”, “alweer spruitjes”, “alweer vis”: klinkt het jou bekend in de oren en weet je ook écht niet meer wat te koken? Wel, (kook)hulp is onderweg!

… mét Foodbag en Libelle Lekker!

Speciaal voor die inspiratieloze dagen hebben onze Libelle Lekker-chefs en het Belgische bedrijf Foodbag de krachten gebundeld. Vier weken lang delen onze Lekker-chefs elke week hun lievelingsrecept, en jij kunt ze met Foodbag in slechts enkele muisklikken uitproberen. Alle ingrediënten worden, samen met het recept én een leuke attentie, kraakvers bij jou thuis geleverd!

Klik, kook én smul

Libelle-chef Natalie beet de spits af met haar kinderfavoriet: een jachtschotel van kalfsgehakt en zoeteaardappelpuree. Libelle-chef Sofie ging de oosterse toer op (met een Vlaamse touch) en haalde haar wokpan boven voor een Vlaamse wok met kip, prei en mosterdsaus! Mmmm …

Het recept van deze week komt van niemand minder dan Libelle-chef Ilse D’hooge. Ze schotelt jou haar all-time favorite voor: romige kip met paprika.

Alleen van de afbeelding al knort onze buik aan een recordvolume! De jouwe ook? Scroll dan snel verder!

Deze week op het menu: romige kip met paprika

Zo bestel je het Lekker-recept van de week!

Wil jij dit gerechtje van Lekker-chef Ilse D’hooge uitproberen? Wel, dat doe je zo:

  1. Surf naar Foodbag.be;
  2. voeg het Lekker-recept van deze week toe aan jouw menu;
  3. en je maaltijdbox wordt – lekker makkelijk – bij jou thuis geleverd.
  4. Extra fijn: je krijgt er leuke servetjes gratis bij!

Bestel jij voor het eerst via Foodbag? Geef dan zeker de kortingscode LibellexFoodbag* in en geniet van 20 euro korting op je bestelling!

Laat het smaken!

 

*Kortingscode geldig t.e.m. 9/12/2021. Korting uitsluitend voor nieuwe klanten bij Foodbag en niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of waardebonnen. 

Ook lekker:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content