Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© Getty Images

Al smullend aftellen: 10 lekkere adventskalenders

Kijk jij ook zo uit naar de gezelligste periode van het jaar? En hoe kunnen we dat beter vieren dan met een adventskalender? Wij verzamelden alvast 10 lekkere exemplaren die jou iedere dag een klein genot bezorgen.

Lekkere adventskalenders

Geniet iedere dag van een lekkere praline of van een relaxerend theetje, van een deugddoend glas wijn of van een uitgebreid ontbijt. Gewoon, omdat het kan én mag. O, en haast je, want deze kalenders zijn snel uitverkocht!

1

Adventskalender Pukka

adventskalender thee

Staat de eindejaarsperiode voor jou ook gelijk aan theetjes drinken onder een zacht dekentje? Dan is de adventskalender van Pukka zeker iets voor jou! Geniet van 24 hartverwarmende kopjes thee die het aftellen naar kerst extra gezellig maken. De experts van Pukka verzamelden 24 biologische kruidenblends om jouw welzijn te ondersteunen. En dit jaar is er ook een extra grote kalender met telkens twee theezakjes per dag, ideaal om te delen!

Adventskalender Pukka, € 16,99 of € 29,99 (ook verkrijgbaar bij Delhaize en BioPlanet)

2

Adventskalender Neuhaus

Aftellen naar kerst wordt een pak lekkerder met deze luxueuze pop-upkalender van Neuhaus. De prachtige rode doos staat niet alleen mooi in je interieur, maar bevat ook 25 overheerlijke pralines die elke dag een tikkeltje leuker maken.

Neuhaus, € 59,-

3

Adventskalender Tony’s Chocolonely

Elke dag een stukje Tony’s Chocoloney, daar zeggen wij geen nee tegen! In deze rijkelijk gevulde kalender vind je 10 verschillende smaken die je dag zullen opvrolijken. Maar snel zijn is de boodschap, want de kalender vliegt razendsnel de deur uit! Gelukkig vullen ze de ‘m regelmatig aan!

Tony’s Chocolonely, € 14,09 (ook beschikbaar in de supermarkt)

4

Adventskalender Maison Colibri

Aftellen tot kerst wordt nog een pak leuker met deze adventskalender gevuld met 24 overheerlijke madeleines!

Maison Colibri, € 38,00

5

Adventskalender Waterdrop

De eindejaarsperiode is voor de meeste mensen niet direct de meest gezonde periode. Daarom is deze adventskalender van Waterdrop een geschenk uit de hemel. Dankzij de microdrinks geef je water een verrassende en fruitige smaak, waardoor je meer water zult drinken. Die microdrinks zijn miniblokjes op basis van fruit- en plantenextracten, verrijkt met vitamines en helemaal suikervrij. Gezond én lekker, dus!

Waterdrop, €19,90

6

Adventskalender Thés de la Pagode

Kom helemaal tot rust met deze prachtige adventskalender van Thés de la Pagode. De dieprode koffer bevat 24 smaken, stuk voor stuk bestsellers van het merk die je elke dag een zalig rustmomentje zullen geven. De kalender is gevuld met een selectie van verfijnde theeën en kruidentheeën die allemaal 100% biologisch zijn.

Thés de la Pagode, € 19,90

7

Adventskalender Beerwulf

Wil jij graag iets steviger aftellen? Dan is de Beerwulf Bier adventskalender iets voor jou. Ontdek elke dag een verschillend, overheerlijk biertje. Naast een aantal klassiekers zijn er veel nieuwe en exclusief voor Beerwulf gebrouwen bieren te ontdekken.

Beerwulf, € 74,99

8

Adventskalender Nespresso

Dit jaar telt Nespresso samen met de Franse chocolatier Pierre Hermé af tot Kerstmis. Achter elk deurtje zit een andere koffie, waarvan er drie samen met Pierre Hermé zijn samengesteld, én op de laatste dag vind je ook een leuk extraatje!

Nespresso, Original: € 47,00 / Vertuo: € 52,00

9

Adventskalender Dolfin X Le Chat

Laat je elke dag verrassen met een heerlijk chocolaatje voor bij de koffie van Belgische chocolatier Dolfin!

Dolfin, € 16,00

10

Adventskalender Yogi Tea

Geniet ten volle van de eindejaarsperiode met deze lekkere adventskalender van Yogi Tea. Je vindt er 24 theesoorten, zodat je elke dag opnieuw een nieuwe smaak kunt ontdekken.

Yogi Tea, € 17,95

Nog meer genieten van lekkers?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content