Al smullend aftellen: 10 lekkere adventskalenders

Al smullend aftellen: 10 lekkere adventskalenders
Getty Images

2020 heeft ons nogal op de proef gesteld – en doet dat helaas nog steeds. Daarom tellen we snel af naar de gezelligste periode van het jaar: de kerstperiode. En hoe kunnen we dat beter dan met een adventskalender? Wij verzamelden alvast 10 lekkere exemplaren die jou iedere dag een klein genot bezorgen.

Lekkere adventskalenders

Geniet iedere dag van een lekkere praline of van een relaxerend theetje, van een deugddoend glas wijn of van een uitgebreid ontbijt. Gewoon, omdat het kan én mag. Zeker na zo’n uitputtend jaar. 😉

1 Adventskalender Pukka

adventskalender pukka thee

Staat de eindejaarsperiode voor jou ook gelijk aan theetjes drinken onder een zacht dekentje? Dan is de adventskalender van Pukka zeker iets voor jou! Geniet van 24 hartverwarmende kopjes thee die het aftellen naar kerst extra gezellig maken. De experts van Pukka verzamelden 24 biologische kruidenblends om jouw welzijn te ondersteunen. Verwarm jezelf aan de herfstige Wild Apple & Cinnamon of zeg vaarwel tegen een opgeblazen gevoel na je maaltijd met After Dinner.

 

Pukka schenkt trouwens een gedeelte van haar omzet aan Natuurpunt, om zo de uitbreiding en herinrichting van het Silsombos te bekostigen. Drink thee, help de natuur. Zo simpel kan het zijn.

 

Adventskalender Pukka, € 11,99 (ook verkrijgbaar bij Delhaize en BioPlanet)

 

2 Adventskalender Thés de la Pagode

thes de la pagode adventskalender

Geniet ten volle van de laatste dagen van 2020 met een heerlijke kopje thee. Dit jaar brengt Thés de la Pagode een prachtige adventskalender uit die helemaal in het teken staat van elegantie en verfijning. De kalender is gevuld met een selectie van verfijnde theeën en kruidentheeën die allemaal 100% biologisch zijn.

 

Thés de la Pagode, € 19,80

 

3 Adventskalender Maison Macolat

adventskalender maison macolat

Voor het eerst brengt Maison Macolat een adventskalender uit, en dat is er meteen eentje om vingers en duimen bij af te likken! Achter de deurtjes vind je heerlijke Macolats – iedere dag 2! – en dat zijn zowel klassiekers als nieuwe smaken. Wat denk je van een bonbon met gezouten, donkere chocolade? Of eentje met kaneel en gember? Laat je iedere dag verrassen met deze leuke kalender!

 

Maison Macolat, € 55

4 Adventskalender Neuhaus

neuhaus adventskalender

Aftellen naar kerst wordt een pak lekkerder met deze luxueuze pop-upkalender van Neuhaus. De prachtige rode doos staat niet alleen mooi in je interieur, maar bevat ook 25 overheerlijke pralines die elke dag een tikkeltje leuker maken. En er is meer: dit jaar gaat er per verkochte kalender een bijdrage naar Make-A-Wish. Help jij mee om de hartenwens van een kind te vervullen?

 

Neuhaus, € 55

5 Adventskalender Pierre Marcolini

adventskalender pierre marcolini

Deze leuke kalender heeft wat weg van een prachtig (en lekker) kindersprookje. Wedden dat jong en oud zullen smullen van de iconische pralines van Pierre Marcolini én van de nieuwe seizoenscreaties?

 

Pierre Marcolini, € 49 (ook verkrijgbaar in de boetieks)

6 Adventskalender The Brew Company

adventskalender koffie

Reis de wereld rond met deze adventskalender van The Brew Company. Ze selecteerden zorgvuldig 25 heerlijke koffiesmaken van over de hele wereld. Zo kun je in 2020 toch nog een beetje proeven van de wereld. 😉

 

The Brew Company, € 42,95

7 Adventskalender Nespresso

adventskalender nespresso

Iedere ochtend een nieuw kopje koffie ontdekken? Ja graag! Met de adventskalender van Nespresso wordt aftellen én opstaan nog leuker.

 

Nespresso, € 35

8 Adventskalender Dille & Kamille

adventskalender dille kamille

Onder het motto van ‘Nog 24 chocolaatjes voor kerst‘ wordt de eindejaarsperiode nog lekkerder! In elke van deze 24 vakjes zit een lekker Belgisch chocolaatje van Café-Tasse.

 

Dille & Kamille, € 14,99

9 Adventskalender mymuesli

adventskalenders mymuesli

Gezond aftellen naar kerst, het kan met deze Muesli adventskalender van mymuesli. Ontdek 24 verschillende potjes, waarvan er 11 volledig exclusief zijn, en laat je verrassen door de feestelijke, fruitige of knapperige chocolade-adventskalenders!

 

mymuesli, € 49,99

10 Adventskalender 12 Nights of Wine

adventskalender wijn

2020 is een bijzonder jaar, dus reden te meer om het op een goede manier af te sluiten. Tel in stijl af naar kerst met 12 bijzondere wijnen dankzij 12 Nights of Wine. Achter elk deurtje vind je een lekkere rode of witte wijn. Geniet ervan!

 

12 Nights of Wine, € 34,95

 

Nog meer genieten van lekkers?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)