Al smullend aftellen: 10 lekkere adventskalenders

Al smullend aftellen: 10 lekkere adventskalenders
Getty Images

Kijk jij ook zo uit naar de gezelligste periode van het jaar? En hoe kunnen we dat beter vieren dan met een adventskalender? Wij verzamelden alvast 10 lekkere exemplaren die jou iedere dag een klein genot bezorgen.

Lekkere adventskalenders

Geniet iedere dag van een lekkere praline of van een relaxerend theetje, van een deugddoend glas wijn of van een uitgebreid ontbijt. Gewoon, omdat het kan én mag. O, en haast je, want deze kalenders zijn snel uitverkocht!

1 Adventskalender Pukka

adventskalender thee

Staat de eindejaarsperiode voor jou ook gelijk aan theetjes drinken onder een zacht dekentje? Dan is de adventskalender van Pukka zeker iets voor jou! Geniet van 24 hartverwarmende kopjes thee die het aftellen naar kerst extra gezellig maken. De experts van Pukka verzamelden 24 biologische kruidenblends om jouw welzijn te ondersteunen.

 

Adventskalender Pukka, € 11,99 (ook verkrijgbaar bij Delhaize en BioPlanet)

2 Adventskalender Neuhaus

adventskalender chocolade

Aftellen naar kerst wordt een pak lekkerder met deze luxueuze pop-upkalender van Neuhaus. De prachtige rode doos staat niet alleen mooi in je interieur, maar bevat ook 25 overheerlijke pralines die elke dag een tikkeltje leuker maken. En er is meer: dit jaar gaat er per verkochte kalender een bijdrage naar Make-A-Wish. Help jij mee om de hartenwens van een kind te vervullen?

 

Neuhaus, € 55

3 Adventskalender Tony’s Chocolonely

Elke dag een stukje Tony’s Chocoloney, daar zeggen wij geen nee tegen! In deze rijkelijk gevulde kalender vind je 10 verschillende smaken die je dag zullen opvrolijken. Maar snel zijn is de boodschap, want de kalender vliegt razendsnel de deur uit! Gelukkig vullen ze de ‘m regelmatig aan!

 

Tony’s Chocolonely, € 12,64 (vanaf 10/11 ook verkrijgbaar bij Carrefour en Makro)

4 Adventskalender Oil & Vinegar

adventskalender oil vinegar lekker

Dankzij deze culinaire adventskalender van Oil & Vinegar waren de feestdagen nog nooit zo lekker! Ontdek prachtige olijfolie, smaakvolle azijnen en intense kruiden. De ideale kalender om zelf je feestmaal te perfectioneren of om cadeau te geven!

 

Oil & Vinegar, € 59,95 (ook verkrijgbaar in de winkel)

5 Adventskalender Waterdrop

lekkere adventskalender waterdrop

De eindejaarsperiode is voor de meeste mensen niet direct de meest gezonde periode. Daarom is deze adventskalender van Waterdrop een geschenk uit de hemel. Dankzij de microdrinks geef je water een verrassende en fruitige smaak, waardoor je meer water zult drinken. Die microdrinks zijn miniblokjes op basis van fruit- en plantenextracten, verrijkt met vitamines en helemaal suikervrij. Gezond én lekker, dus!

 

Waterdrop, verkrijg in 3 formaten: small, € 18,90 / medium, € 79,90 / large, € 119,90

6 Adventskalender Thés de la Pagode

Adventskalender lekker

Kom helemaal tot rust met deze prachtige adventskalender van Thés de la Pagode. De dieprode koffer bevat 24 smaken, stuk voor stuk bestsellers van het merk die je elke dag een zalig rustmomentje zullen geven. De kalender is gevuld met een selectie van verfijnde theeën en kruidentheeën die allemaal 100% biologisch zijn.

 

Thés de la Pagode, € 20,55

7 Adventskalender Beerwulf

adventskalender lekker bier

Wil jij graag iets steviger aftellen? Dan is de Beerwulf Bier adventskalender iets voor jou. Ontdek elke dag een verschillend, overheerlijk biertje. Naast een aantal klassiekers zijn er veel nieuwe en exclusief voor Beerwulf gebrouwen bieren te ontdekken.

 

Beerwulf, € 63,99

8 Adventskalender Nespresso

adventskalender koffie lekker

Met ‘Wonderen van het bos’ belicht Nespresso de schoonheid van het bos en beklemtoont daarnaast ook het belang van duurzaamheid. Daarom klopte het merk aan bij designer en klimaatactiviste Johanna Ortiz, die met haar luxueuze ontwerp de adventskalender in een feestelijk jasje stak.

 

Nespresso, Original: € 40,00 / Vertuo: € 45,00

9 Adventskalender Dolfin X Le Chat

adventskalender chocolade

Belgische chocolatier Dolfin slaat voor de eindejaarsperiode de handen in elkaar met ‘Le Chat’ van Philippe Geluck. Laat je elke dag verrassen met een heerlijk chocolaatje voor bij de koffie!

 

Dolfin X Le Chat, € 15,00

10 Adventskalender Yogi Tea

adventskalender lekker

Geniet ten volle van de eindejaarsperiode met deze lekkere adventskalender van Yogi Tea. Je vindt er 24 theesoorten, zodat je elke dag opnieuw een nieuwe smaak kunt ontdekken.

 

Yogi Tea, € 18,92

Nog meer genieten van lekkers?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)