Zomerse quiche: 8x recepten om van te smullen

Zomerse quiche: 8x recepten om van te smullen

Wie houdt er nu niet van een zomerse quiche. Het krokante bladerdeeg, de smeuïge binnenkant en de zalige geur die zich over je hele huis verspreidt wanneer je de oven opentrekt. Hmm! Tegen deze quiches zul je geen nee kunnen zeggen. Allemaal aan tafel.

Zomerse quiche: de klassiekers

Waarom iets veranderen als het goed is, toch? De meest basic quiches worden vaak met dezelfde ingrediënten gemaakt. Als groente prei of broccoli met daarbij spekjes of zalm. Als je het nog smeuïger wil, een lekker kaasje erbij en je hebt een heerlijke quiche.

Speciale toets

Experimenteer jij graag met nieuwe smaken in de keuken, probeer dan eens een van deze recepten. Je kunt je quiche bijvoorbeeld een Mediterraanse invloed geven door tomaatjes, basilicum of olijven te gebruiken.

Maar je kunt ook gaan mixen en matchen en zien welke speciale dingen ook goed passen in je quiche. probeer bv eens een pikante versie te maken of net een zoete door fruit in je recept te gebruiken.

Nog meer smullen van heerlijke groenten:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)