Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

Door het doolhof: 4x familieplezier verzekerd

Nog op zoek naar een leuke gezinsactiviteit? Dan is een namiddagje door het doolhof een prima idee. Deze 5 doolhoven zijn absoluut de moeite waard om te verkennen!

4x door het doolhof: samen op ontdekking door het labyrinth

Maïsterplan

Langs de Zuiddijk in Damme wacht je een drie hectare groot doolhof in de vorm van de Damse zevenster. Heb je de uitgang gevonden? Dan kun je een lekker streekbiertje proeven en smullen van een kaashapje. Nieuw dit jaar is dat je ook kunt overnachten in een tiny house of glamping tent in het midden van het doolhof!

Klik hier voor meer informatie.

Maïsdoolhof Merelhoeve

Nog zoveel meer maïs spot je in het Limburgse Paal. Het leuke daarbij is dat je niet al wandelend, maar al fietsend je weg door het doolhof moet zoeken. Je vindt het doolhof bij kinderboerderij De Merelhoeve.

Klik hier voor meer informatie.

Dwaaltuin in Deurne

In Deurne wandel je rond in een dwaaltuin van maar liefst 2100 vierkante meter. Geen standaarddoolhof, maar wél een magische plek om rond te slenteren in het Rivierenhof van Deurne. Wist je trouwens dat er wel 8700 beukenplantjes in de tuin staan? In het midden van de dwaaltuin staat bovendien een hoge zilveresdoorn, waarlangs een houten trap slingert naar een platform met prachtig uitzicht op het doolhof en het kasteelpark.

Klik hier voor meer informatie.

Doolhof kasteel van Loppem

Ook langs het Kasteel van Loppem kun je tussen de rode en groene haagbeuken verdwalen in een prachtig doolhof dat al bestaat sinds 1873. Extra leuk: voor kinderen tussen 7 en 9 jaar is er het spel ‘de Doolhofmol’. Zo maak je het uitstapje nog net iets amusanter!

Klik hier voor meer informatie.

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!