Getty Images

Doen in de Polders van Kruibeke: ligfiets mét rolstoel

In de polders van Kruibeke kun je op een orginele manier de omgeving ontdekken. Je kunt er een ligfiets met rolstoel huren. De fiets kan makkelijk gekoppeld worden waardoor je de omgeving samen verkent. Zo leuk!

Ontdek de Polders van Kruibeke

Op een boogscheut van Antwerpen kun je in Kruibeke het grootste overstromingsgebied van Vlaanderen verkennen. Enkele keren per jaar staat het gebied onder water, maar het merendeel van het jaar kun je er heel wat activiteiten doen. De omgeving is indrukwekkend: van slikken en schorren tot prachtig weidvogelgebied.

Ligfiets met rolstoel: huur de Pato

Het concept van een Pato is simpel. De basis is een tandem trapfiets waar vooraan twee kinderzitjes of één rolstoel gemonteerd kunnen worden. De trapfiets wordt elektrisch ondersteund, zodat het voor iedereen een aangename fietsrit blijft.

Praktisch

Vertrekken doe je vanuit Bazel. Je hebt de optie om je te laten begeleiden door een gids of via een uitgewerkt roadbook waarmee je op pad trekt. Huur je de Pato in de voormiddag? Dan betaal je 40 euro. Huur je ‘m in de namiddag? Dan betaal je 65 euro. Wie de hele dag op pad wil gaan met de tandemfiets betaalt 100 euro.

Klik hier voor meer informatie en huurmogelijkheden

In tijden van corona is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden.

Deze uitstapjes vind je vast ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content