4x pittige, korte kapsels

In aanloop naar de lente gaan we voor een kort en pittig kapsel. Makkelijk in model te brengen én superhip! Wij vonden op Pinterest dé leukste trends voor korte coupes. 

Ultrakort, ultrakoket

Heb jij dun haar en een fijn gelaat? Dan is een extra kort kapsel echt jouw ding. De trend: warrig naar voor en geen scheidingslijn. Ga voor verschillende lengtes, dat doet je kapsel er fris en zelfzeker uitzien.

Dynamisch en fris

De rechte bob is niet meer. De komende lente is het om ter meest beweging. Geen klassieke pijpenkrullen, maar wel dynamische waves, nonchalante kronkels en zeer lichte krullen. Hoe meer laagjes, hoe beter!

Pittig opgeknipt met elegante bles

Een lange bles met veel volume is altijd vrouwelijk. In combinatie met een pittig opgeknipte coupe extra stijlvol en hip. Een asymmetrisch model – met een korte en een lange kant – laat je mooie, volumineuze bles nog meer tot zijn recht komen.

Stoer blond


Blond staat altijd pittig tijdens de warmste maanden van het jaar. We gaan niet voor strak en recht, maar voor opgeknipt, energiek en krachtig. Is het iets voor jou?

Krijg je niet genoeg van die inspirerende foto’s? Surf dan naar de Pinterest van Libelle en ontdek nog meer prachtige snits!

 

Lees ook:

 

 

Vorig artikel
Wat als je kind wordt gepest?
Volgend artikel
VIDEO: Deze balletdansende papa’s veroveren het internet

50% korting op dagpas voor 2 pers bij Waer Waters wellness resort

Voor een dag heerlijk ontspannen moét je gewoon bij Waer Waters zijn. In dit resort kan je terecht voor maar liefst 6000 m2 aan pure verwennerij en dat in een omgeving met een prachtige architectuur vol natuurlijke materialen. Nu krijg je 50% korting op een dagpas voor 2 personen. Het ideale verwencadeau dus.

€41.00 €82.00