Shot of a young woman sleeping with a mask on in bed

Deze producten werken ‘s nachts het best

Door Rani Merckx

Al slapend mooi worden… het klinkt haast té mooi om waar te zijn. We mogen dan wel natural beauty’s zijn, af en toe kan de natuur wel een helpend handje gebruiken. 

En deze producten doen ‘s nachts erg goed hun werk:

Huidherstellende producten

Je huid produceert tussen elf uur ‘s avonds en vier uur ‘s nachts dubbel zoveel huidcellen. Zo blijkt uit onderzoek. Huidherstellende producten werken in die tijdspanne het best! Er bestaan heel wat producten die je huid herstellen, maar elk huidtype vereist een ander product. Ga voor een hydraterende crème of een herstellend serum.

Essentials herstellende nachtcrème (€ 7,05 – bekijk het hier)

Voedende producten

Koude wind, regen en sneeuw, de verwarming… de winter stelt je huid serieus op de proef. Je huid herstelt deels zichzelf, maar in de winter help je best een handje. Het is belangrijk dat je ‘s nachts producten gebruikt die je huid voeden én vochtig houden. Een nachtcrème of masker op basis van olie doet wonderen!

Oils Of Life™ Sleeping Cream – Voedende nachtcrème met drie soorten zaadolie (€ 35 – bekijk het hier)

Haarproducten

Je haar daarentegen herstelt zichzelf niet, aangezien er geen levende cellen in je haar zitten. Daarom is het eens zo belangrijk om aandacht aan je lokken te besteden. Ook haarproducten werken ‘s nachts het beste: ga voor een haarmasker dat je haar herstelt, en dat je ‘s ochtends weer uitwast. Of nog beter: eentje dat je lekker mag laten zitten!

Ultimate Repair (Oil Repair Cream) (€ 5,79 bekijk het hier of een drogisterij in jouw buurt)

 

Bron: monstyle. Beeld: GettyImages

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content