5x flatterende jurken voor vrouwen met grote borsten

5x flatterende jurken voor vrouwen met grote borsten

Heeft Moeder Natuur je gezegend met een grote boezem? Zorg er dan voor dat alles mooi in proportie is. Deze jurken staan alvast erg flatterend!

1. Wikkeljurk

De wikkeljurk is een klassieker en accentueert je boezem op een stijlvolle manier. Hoe je zo’n wikkeljurk best kunt dragen, lees je hier.

Soaked in Luxury (€ 99,95 € 59,95 – bekijk het hier)

2. Jurk met riempje

Een jurk met tailleriempje of striklint zorgt ervoor dat je er extra slank uitziet! Het leidt de aandacht af van je borsten, brengt vorm in je silhouet en zorgt ervoor dat je benen er langer uitzien.

Oasis (€ 64,95 – bekijk het hier)

3. Jurk met V-hals

Wist je dat een jurk met decolleté je boezem er net minder omvangrijk doet uitzien? Een V-hals verlengt je bovenlichaam en trekt de aandacht naar het ontblote stukje huid, in plaats van naar je borsten.

WE Fashion (€ 49,99 € 15 – bekijk het hier)

4. A-lijnjurk

Met een A-lijnjurk, die bij voorkeur strak om je middel zit en mooi wijd uitloopt, zorg je ervoor dat alles mooi in proportie is. Ga bij warm weer voor een exemplaar met blote schouders: die doen wonderen om de aandacht af te leiden van je boezem.

Closet (€ 89,95 € 71,96 – bekijk het hier)

5. Wijde jurk

En nee, die ziet er niet per se slonzig uit! Integendeel zelfs. Zorg ervoor dat je boezem er netjes inpast en laat de rest van de jurk mooi losjes tot aan je knieën (of er nét ietsje voorbij) hangen. Aansluitende mouwen en schoenen met een hak zorgen ervoor dat je er mooi slank uitziet.

Vila (€ 26,95 € 21,45 – bekijk het hier)

Meer stijltips voor je grote boezem? Die vind je hier.

Bron: Purewow.com – Coverbeeld: iStock – Productbeelden: Zalando

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)