Schitteren maar: 5x de mooiste juwelentrends voor het najaar

Schitteren maar: 5x de mooiste juwelentrends voor het najaar

Als we de juwelentrends voor het komende seizoen mogen geloven, wordt het een schitterend najaar. Leuk om jezelf of iemand anders mee te verwennen, gewoon, omdat het kan!

1. Laagjesfeest

Dit seizoen gooien we het ‘less is more‘-principe overboord en gaan we voor meerdere kettingen in laagjes. Fijne exemplaren om precies te zijn, versierd met steentjes en alles wat je maar mooi vindt. Het leuke aan deze trend is dat je kunt mixen en matchen naar hartenlust, maar er bestaan ook juwelen die al meerdere halskettingen bevatten. Zo ben je zeker dat alles mooi bij elkaar past.

Necklace : Frigg : Gold Plated : Crystal

Pilgrim, € 39,95.

2. Ga voor geometrisch

Minimalistische juwelen zijn terug van nooit weggeweest. Delicate driehoekjes, rechthoeken, streepjes en andere geometrische vormen: met zo’n eenvoudig, maar verfijnd exemplaar ben je zó klaar voor het najaar.

cleo03.jpg

Lore Segers, € 75 (per stuk).

3. Sierlijk met een hangertje

Eenvoudige, delicate ringoorbellen met een bengelend accessoire worden overal gezien dit najaar. Vooral maantjes, sterretjes en herfstige hangers zijn erg mooi en passen perfect bij het seizoen. De oorbellen hoeven zeker niet identiek te zijn, maar het is natuurlijk wel leuk om in hetzelfde thema te blijven.

Afbeeldingsresultaat voor Acorn & Leaf Oorringen

Pandora, € 59.

4. Zwierige kwastjes

Mag het voor jou wat opvallender? Dan is deze trend vast iets voor jou. Kwastjes zijn nog steeds hipper dan hip, vooral in diepe kleuren als smaragdgroen, bordeaux, donkerroze en marineblauw. Met deze eyecatchers til je élke outfit naar een hoger niveau.

Roze kwastjes oorbellen in het goud

My Jewellery, € 15,95.

5. Wat een pareltje!

Superstijlvol, elegant en eindeloos combineerbaar, zo’n sieraad met parels. Dit seizoen vind je ze in alle vormen en maten, voor ieder wat wils. Mooi in combinatie met een zilver-, maar ook met een goudkleurig juweel.

Nice Pearl Bracelet, White, Rhodium plated - Swarovski, 5509723

Swarovski, € 89.

Coverbeeld: Getty Images

Nog meer trends voor het najaar:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)