Inspiratie: dit zijn de mooiste kapseltrends van 2019

Door Jolien Thieleman

Heb je onder het motto ‘een nieuw jaar, een nieuwe ik’ een bezoekje aan het kapsalon gepland, maar weet je nog niet helemaal zeker wat je met je coupe zult laten doen? Laat je alvast inspireren door deze prachtige kapseltrends!

De strakke bob

 

Laat de schaar in je haren zetten en ga eens voor een strakke, halflange bob! De haarstijl was vorig jaar al erg populair en dat is in 2019 niet anders. Ideaal voor vrouwen met steil haar.

De lange pixie

 

Een leuke variant op de pixiecut is de langere versie ervan. Dit kapsel is kort aan de zijkant, maar langer vanboven. Lekker pittig en bovendien erg vrouwelijk, omdat je nek en kin mooi tot hun recht komen.

Curtain bangs

 

Curtain bangs, ofwel een iets langere pony die als een sierlijk gordijn je gezicht omlijsten, staat werkelijk iédereen. Het kapsel is nonchalant, speels en erg veelzijdig. Bovendien is de stap naar curtain bangs niet zo erg groot, dus proberen is de boodschap!

Lange laagjes

 

Lange laagjes in je lokken laten knippen is ideaal als je geen afscheid wil nemen van je lange haren, maar toch eens iets anders wil. Het geeft volume en beweging in je haar, én zorgt er bovendien voor dat je lokken langer lijken.

Natuurlijke slag

 

Weg met die stylingtools, want de natuurlijke slag in je haar is terug van weggeweest! Deze nonchalante look bereik je makkelijk met wat sea salt spray – een spray met magnesiumzout die je haar een volumineus effect geeft – en enkele minuutjes tijd.

Honingblond haar

 

Gezien tijdens de modeweken en bij modeblogsters over de hele wereld: honingblonde lokken! Het mooie aan deze haarkleur is de gouden gloed die erdoorheen zit. Hierdoor licht je teint op en zie je er stralend uit, zonder er veel extra moeite voor te moeten doen.

De lage paardenstaart

 

Waarschijnlijk één van de makkelijkste haarstijlen: de lage paardenstaart. Maak ‘m chiquer met vlechtjes, krullen of een lok haar waarmee je de haarelastiek verstopt.

De hoge knot

 

Naast de lage paardenstaart maakt de hoge knot furore in 2019. Zó makkelijk, snel en geschikt voor elke gelegenheid!

Coverbeeld: iStock

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content