Kleding met een open rug? Zo blijft je beha verstopt!

Kleding met een open rug? Zo blijft je beha verstopt!

Een zomerjurkje met een open rug: altijd mooi. Maar omdat we het ook graag stijlvol houden, hebben we liever niet dat die beha er continu onderuit piept, toch? Hoe los je dat op? 

Je beha die bij de kleinste beweging zichtbaar wordt of je tepels die nogal prominent in je jurk of topje aftekenen: geen nood, Libelle weet raad bij beide ‘probleempjes’.

Je beha verstoppen doe je zo!

1 1. Een plakbeha

Dé ideale oplossing als je verlost wilt zijn van schouderbandjes en de niet zo flatterende band in je rug. Dit product geeft een push-upeffect en kun je steeds opnieuw gebruiken (Hunkemöller, € 32,99).

2 2. Tepelbedekkers

Heeft je boezem iets minder steun nodig, maar vind je het wel genânt als ze je tepels doorheen je blousje kunnen zien? Dan zit er maar één ding op: ze bedekken, natuurlijk (Etam, € 8,90).

3 3. De onzichtbare beha

Zeer revolutionair: de onzichtbare bustehouder die jouw decolleté een tikkeltje meer ‘body’ geeft. Het is vergelijkbaar met voorbeeld één, maar dit model loopt nog iets verder door langs de zijkanten, waardoor het ook meer steun geeft (Etam, € 32,99).

4 4. Magische klevers

Wil je je tepels verstoppen en je borsten een lift geven? Met deze klevers kan het! Deze tapes zorgen ervoor dat je buste wordt gelift door ze op de borst te plakken, omhoog te trekken en weer vast te plakken (MAGIC Bodyfashion via Zalando, € 15,95).

5 5. Een onfeilbaar trucje

De regelbare bandjes op de rug — die compatibel zijn met alle beha’s — laten je toe om lingerie te dragen bij al je kledingstukken met open rug (Hunkemöller, € 10,99).

Coverbeeld: Getty Images

Ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)