Libelle test uit: ‘Snapscara’ van Maybelline

Libelle test uit: 'Snapscara' van Maybelline

Een mascara die je in een wip aanbrengt, de hele dag perfect blijft zitten en er ‘s avonds met water kunt afwassen: klinkt het te mooi om waar te zijn? Benieuwd testen we de ‘Snapscara’ van Maybelline uit!

Wat is het?

Met de ‘Snapscara’ van Maybelline zou je je wimpers snel en makkelijk kunnen definiëren. De ‘on in a snap, off in a snap’-formule belooft niet te klonteren en zich vlotjes te laten aanbrengen, waarna de mascara een hele dag perfect zou blijven zitten. Omdat hij geen was bevat, zou hij bovendien makkelijk met warm water te verwijderen zijn.

Hoe gebruik je het?

De Snapscara is alvast makkelijk aan te brengen. Het product glijdt makkelijk over de wimpers en de kromming van het borsteltje geeft een mooi, volumineus effect, zónder klontertjes. Het verwijderen is even makkelijk als het aanbrengen: met een beetje warm water op een watje verdwijnt hij als sneeuw onder de zon.

Het resultaat

Redactrice Jolien: “Ik testte de Snapscara een maand uit en ik heb er een nieuwe favoriet bij! Voor mij is dit de ideale doordeweekse mascara: hij is supermakkelijk aan te brengen, klontert niet en zorgt ervoor dat je een mooie, open blik krijgt. Mijn wimpers krijgen extra lengte en volume, zonder té dramatisch te zijn. Hij kruimelt niet doorheen de dag en verwijdert erg makkelijk, zelfs met gewoon warm water. Naar mijn mening is dat meteen het grootste voordeel: je behandelt je wimpers best zacht, en deze mascara is daar ideaal voor. Je hebt geen zware producten nodig en hoeft zeker niet hard te wrijven.”

Boven: zonder mascara – Midden: één laagje – Onder: twee laagjes

Prima product?

De voordelen

  • De ‘Snapscara’ is erg makkelijk aan te brengen en even makkelijk te verwijderen: warm water volstaat.
  • Hij klontert absoluut niet en laat geen sporen na onder je ogen of op je wangen.
  • De formule bevat geen was, is makkelijk op te bouwen en geeft een intense zwarte kleur.
  • De kromming van het borsteltje geeft een volumineus effect en zorgt voor extra lengte.
  • Ook geschikt voor gevoelige ogen.

De nadelen

  • Wil je een dramatisch effect, dan heb je enkele laagjes nodig van deze mascara.
  • Een regenbui vermijd je beter, aangezien je de mascara met water kunt verwijderen.

Afbeeldingsresultaat voor snapscara maybelline

‘Snapscara’ van Maybelline, € 12,99 bij Kruidvat.

Ook getest door Libelle:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)