Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer volume in je haar? Ontdek hier hét geheime trucje

Door Celine Werner

Ooit al gehoord van reverse shampoo? Want dit zou de uitgelezen manier zijn om weer wat volume in je haar te krijgen. Benieuwd hoe je weer leven in je haardos brengt? Verderlezen is de boodschap! 

Hoe het werkt

Dat je een conditioner als laatste verzorgend onderdeel van je wasritueel gebruikt, is niet abnormaal natuurlijk. We hebben het allemaal zo geleerd. Maar wat als we je nu vertellen dat je meer volume kunt creëren door een andere volgorde toe te passen? Ja, ook wij schrokken even toen we dit te horen kregen.

Conditioner geeft het haar vaak een zijdezacht gevoel, maar de achterblijvende restjes − die je trouwens nooit volledig weg kunt spoelen − maken het haar slap en futloos. Ga je omgekeerd te werk, en gebruik je in de eerste plaats conditioner en pas daarna de shampoo zodat alle restjes wél verdwijnen, krijg je een volumineuze bos als resultaat.

Nog tips voor meer volume

  • Gebruik je vaak een haardroger? Föhn de haren dan los met je vingers.
  • Voor wie vet haar heeft, kan droogshampoo wonderen doen wat volume betreft.
  • Misschien moet je gewoon eens de scheiding van je haar verleggen!
  • Kies voor een shampoo die gemaakt is om meer dikte en intensiteit te verkrijgen, en opteer voor een conditioner die je haar ontwart zonder het te verzwaren.

EEN FRISSE, VOLUMINEUZE HAARDOS IN EEN MUM VAN TIJD

Geen tijd om je haar te wassen? Oeps, weg volume, hallo plat en vettig haar! De nieuwe Nivea Droogshampoo 3 in 1 is in dit geval jouw redder in nood: een snel en eenvoudig beautyritueel voor een volumineuze haardos! Verkrijgbaar voor zowel licht als donker haar.

Bron: margriet.nl

Ook over haar:

Partner Content