VIDEO: 20x manieren om je sjaal te knopen

VIDEO: 20x manieren om je sjaal te knopen

Één sjaal, oneindig veel manieren om ‘m te knopen! Draag dit najaar je sjaal eens een tikje anders en maak er zo een echte eyecatcher van. Laat je inspireren door de video in dit artikel!

Maar eerst nog even deze 4 tips:

1. BLIJF IN HETZELFDE KLEURENPATROON

Een sjaal in een felle kleur kun je combineren met een felgekleurde jurk of broek. Hou je meer van licht pastel? Ook die tinten zijn makkelijk met elkaar te combineren. Een lichtroze sjaal past bijvoorbeeld perfect bij een muntgroene outfit. Verschillende kleuren mixen mag, maar let erop dat je niet overdrijft. Je beperkt je best tot drie of vier verschillende kleuren.

2. LAAT DE KLEUREN VAN JE SJAAL TERUGKOMEN IN JE OUTFIT

Zitten er meerdere kleuren in je sjaal? Laat dan zeker één kleur terugkomen in je outfit. Heb je een rood-witte sjaal, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rode broek of rode handtas.

3. GEBRUIK JE SJAAL ALS BLIKVANGER

Een sjaal met een mooie print zet je extra in de verf door de rest van je outfit sober te houden. Combineer de print met een effen jurkje of t-shirt, zo krijgt je mooie sjaal de aandacht die ze verdient.

4. GOED OM TE WETEN!

  • Stem de grootte van je sjaal af op je figuur. Ben je iets groter of voller, dan kun je ook wat langere en vollere sjaals aan. Ben je eerder wat kleiner? Overdrijf dan niet met prints en kies ook voor een korte sjaal.
  • Combineer liever geen sjaal met print met een T-shirt met print, want zo kan je outfit er snel rommelig uitzien.
  • Kies voor een sjaal die bij je huidskleur past. Leg tijdens het kiezen dus zeker een aantal exemplaren over je schouder en onder je kin en kijk goed of de kleur je doet opleven, of net bleker maakt.

PS Hier lees je meer over het kiezen van de ideale sjaal!

VIDEO: je sjaal knopen op 20 verschillende manieren

Video: Mocador – Coverbeeld: Getty Images

Meer stijltips voor het najaar?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)