Zò krijgen uitgerekte haarelastiekjes hun oude vorm terug

Zò krijgen uitgerekte haarelastiekjes hun oude vorm terug

Wat zijn ze makkelijk, die gedraaide haarelastiekjes. Ze laten geen bobbel achter in je kapsel én zijn lief voor je haar. Het enige nadeel: ze rekken snel uit. Gelukkig is dat geen probleem, als je dit trucje kent tenminste:

Heet water

Slechts één minuut heb je ervoor nodig, samen met een bodempje heet water en je uitgerekte haarrekkertje. Het enige wat je hoeft te doen, is je elastiekje in het water leggen en kijken hoe het binnen de paar seconden terug tot z’n normale vorm krimpt. Laat ‘m even afkoelen en hij is weer zo goed als nieuw!

Goed voor je haar

De gedraaide haarelastiekjes – ook wel een ‘haarbobbeltje’ genoemd – zijn erg goed voor je haar, om de simpele reden dat hun gedraaide vorm de druk op je haar verdeelt. Hierdoor blijft je haar gezonder én vermijd je uitgetrokken haar omdat er geen metalen plaatje aan vasthangt. Ze veroorzaken bovendien geen vervelende kink in je lokken en blijven de hele dag stevig zitten. En voortaan weet je dus ook hoe je ze jarenlang kunt gebruiken!

Invisibobble, verkrijgbaar in verschillende kleuren (Di, € 4,95)

Beeld: iStock

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)