© Getty Images

Werelddierendag: 5x verwennerij voor je viervoeter

Op 4 oktober vieren alle dieren feest. Hét moment om je trouwe viervoeter eens extra in de watten te leggen. Wat dacht je van één van deze verwennerijen?

Verwennerij voor je viervoeter

Het juiste huisdier is een verrijking. In veel gezinnen is hij of zij dan ook een volwaardig lid van de familie. Verdient daarom je viervoeter niet ook af en toe een kleine verwennerij? Het zal wel zijn!

Viervoeter’s vakantie

Viervoeter's vakantie

Viervoeter’s vakantie

€ 490  –  Roompot

Bij vakantiepark Roompot kun je op verschillende locaties  kiezen voor een unieke, op jouw huisdier afgestemde pet lodge. Je boekt er een weekend (vrijdag t.e.m. maandag) in een Hondenlodge voor 6 personen en je trouwe viervoeter al vanaf € 490,- Pak je koffers maar!

Bekijk het hier

Woef woef Woody

Woef woef Woody

Woef woef Woody

€ 22,95  –  Woody x Sneakers and Paws

Woody lanceert speciaal op Werelddierendag een unieke set badjassen en bandana’s voor honden. Dankzij deze collectie, in samenwerking met Sneakers and Paws, kunnen nu ook de trouwe viervoeters moeiteloos mee matchen met het hele gezin. Badjassen zijn verkrijgbaar vanaf € 54,95 en bandana’s vanaf € 22,95
Bekijk het hier

Do Re Miauw

Do Re Miauw

Do Re Miauw

€ 33,57  –  Music for cats

Het gehoor van katten is één van de beste in het dierenrijk.  De oren van een kat zijn dus ontzettend gevoelig. Leg daarom eens muziek op die ook je huisvriend apprecieert. David Teie, een professionele cellist, componeerde samen met professor Charles Snowdon, psycholoog en expert op het gebied van diergedrag ‘Music for Cats’. Kattenfans van over de hele wereld zijn alvast enthousiast!

Bekijk het hier

Hou je hond fit en gezond

Hou je hond fit en gezond

Hou je hond fit en gezond

€ 24,99  –  Sarah Coeckelberghs via uitgeverij Manteau

Sara Coeckelberghs is één van de weinige hondenfysiotherapeuten in Vlaanderen. In haar eigen hondenfysiopraktijk, helpt ze honden herstellen van blessures en bezorgt ze seniors dankzij gerichte oefeningen een mooie oude dag. Nu deelt ze haar praktijkkennis in haar nieuw boek “Hou je hond fit en gezond”. Dankzij de duidelijke stap-voor-stapfoto’s kun je meteen met je hond aan de slag!

Bekijk het hier

Voor de ultieme genieter

Voor de ultieme genieter

Voor de ultieme genieter

€ 14,99  –  LucyBalu

Katten zijn niet alleen speelse en nieuwsgierige dieren, maar ook enorme fijnproevers. Een likmat of ‘Zenpad’ ontspant en vertraagt het eten waardoor gelukshormonen bij je pluizige haarbol loskomen. Miauwkes!

Bekijk het hier

Dierenliefhebber? Mis dan zeker dit niet

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Partner Content