Dít zijn de 10 winnaars van onze Kerstkrans Challenge!

Dít zijn de 10 winnaars van onze Kerstkrans Challenge!
Getty Images

Onze Kerstkrans Challenge zit er alweer op, en wat was het een succes! Jullie deelden massaal een foto van jullie zelfgemaakte kerstkrans, en er zaten héél wat pareltjes tussen! Samen met júllie hebben wij gewikt, gewogen en gestemd op de tien winnende kerstkransen, en dit zijn ze!

Wat een knappe kerstkransen!

Een kleine maand geleden vroegen we om de kerstkrans van je dromen te maken, en het resultaat te delen in onze Kerstkrans Challenge. En dat deden jullie massaal! Uit het aantal inzendingen is ook gebleken dat júllie – lieve lezeressen – over creatieve groene kerstvingers beschikken, wat de stemronde er niet eenvoudiger op maakte!

Maar het is gelukt: alle kerstkransen zijn bekeken, de stemmen zijn geteld en de winnaars zijn bekend! Benieuwd naar de winnende kerstkransen? Scroll dan snel verder!

Dit zijn ze: de 10 winnaars

Zie jij je kerstkrans ertussen staan? Proficiat! Je ontvangt een AVA-cadeaucheque ter waarde van 100 euro! Je krijgt je prijs binnenkort opgestuurd.

1 1.

Kerstkrans van lezeres Danielle.

2 2.

Kerstkrans van lezeres Anne.

3 3.

Kerstkrans van lezeres Charlotte.

4 4.

Kerstkrans van lezer Lieven.

5 5.

Kerstkrans van lezeres Nicole.

6 5.

Kerstkrans van lezeres Wis.

7 6.

Kerstkrans van lezeres Annemie.

8 7.

Kerstkrans van lezer Johan.

9 8.

Kerstkrans van lezeres Cindy.

10 10.

Kerstkrans van lezeres Carine.

Zin gekregen om zelf aan de slag te gaan?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)