Download gratis jouw Libelle moestuinkalender!

Download gratis jouw Libelle moestuinkalender!

Zin om aan de slag te gaan met een moestuin? Onze handige moestuinkalender helpt je op weg! Print, zaai, plant, oogst om nadien…op te eten natuurlijk!

Download gratis de Libelle moestuinkalender

Print ‘m uit en hang hem in je keuken of in de serre. Zo weet je precies op welk moment je welke groente moet zaaien en wanneer het tijd is om te oogsten.

Download hier jouw exemplaar in hoge kwaliteit!

Schrijf je in op onze moestuinnieuwsbrief!

Ben je een beginnende of ervaren moestuinier, beschik je over weinig of veel ruimte: in onze 2-wekelijkse nieuwsbrief ‘Libelle Moestuin’ vind je een antwoord op al je vragen. Je ontvangt de beste tips en to do’s op het juiste moment, rechtstreeks in je mailbox.

Maar we reiken je ook leuke inspiratie, toffe boeken en leuke hebbedingen aan die geen enkele moestuinier mag missen. En onze Libelle Lekker-redactrice Jolien, die niets liever doet dan met haar handen in de aarde wroeten, trakteert je op haar ervaringen, inzichten én lekkere recepten.

PS: Ben je al lid van onze Libelle Tuinclub op Facebook? Da’s een supergezellig clubje van mensen met een passie voor groen die elkaar inspireren, vragen en tips uitwisselen. Dat ontdek je allemaal hier!

Meer moestuinplezier:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)