Anne Davis over het coronavirus: “De wereld is klein geworden en wat eerst ver van je bed leek, ligt ineens naast je op je kussen”

Anne Davis over het coronavirus: "De wereld is klein geworden en wat eerst ver van je bed leek, ligt ineens naast je op je kussen"

Anne Davis: “Je zou denken dat de stormen van de laatste tijd de lucht schoon hadden geblazen, maar het tegendeel is waar: opeens hebben we een virus dat naar een Mexicaans bier lijkt te zijn genoemd. Na de eerste berichten over Corona in China mailde ik naar de Chinese ex-vriendin van de zoon, met wie ik nog altijd contact heb. Haar antwoord stelde me gerust: ze was niet in China, maar in Melbourne, met haar jongens. Of ze daarmee alleen haarzelf en haar twee zoontjes bedoelde, of dat haar man er ook bij was, weet ik niet. Maar ze leek veilig, en Corona bleef nog even ver van ons bed.

En nu zit het opeens overal. In Italië, waar we zo van houden, en in Noord-Korea, en in Nederland en België en ook in Engeland. En al even opeens komt het allemaal zo heel dichtbij.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer van Anne Davis:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)