Uit het hart van Hannelore: “Het is een keuze, wel of niet gelukkig zijn met wat je hebt. Ik weet tenminste wat te kiezen”

Uit het hart van Hannelore: "Het is een keuze, wel of niet gelukkig zijn met wat je hebt. Ik weet tenminste wat te kiezen"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

‘Dié Hannelore’

Op weg naar huis kruis ik op de fiets een oude bekende. We hebben elkaar al heel lang niet gezien, zo gaat dat soms, maar ik noem haar voor het gemak even ‘de vriendin’. We stoppen, manoeuvreren ons met onze fietsen naar een kant van het fietspad. Zij is meteen haar uitbundige zelf, niks veranderd, ik moet even loskomen, zo gaat het wel vaker.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)