Uit het hart van Hannelore: “Met Stijn stond ik niet meer stil bij de chaos die verbouwen met zich meebracht, maar sinds hij er niet meer is, ben ik constant op zoek naar rust…”

Uit het hart van Hannelore: "Met Stijn stond ik niet meer stil bij de chaos die verbouwen met zich meebracht, maar sinds hij er niet meer is, ben ik constant op zoek naar rust..."

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Renovatie frustraties

Er wordt nog steeds gewerkt in de badkamer, waardoor een deel van het huis opnieuw een werf is. Ik voel me jaren terug in de tijd geworpen, de tijd waarin we écht op een bouwwerf leefden. We hadden toen slechts twee kamers waar enigszins geleefd kon worden, de rest van het huis was een stoffige werf. Er was een kamer met een matras – amper de naam ‘slaapkamer’ waardig – en een ruimte die dienstdeed als woonruimte én keuken. Ik kan me niet meer inbeelden dat we er toen godganse dagen met een peuter in leefden, dat we daar de deur achter ons dichttrokken en deden alsof we in een afgewerkt huis woonden. Als je gelukkig bent, kun je heel veel aan.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)