Uit het hart van Hannelore: “Stijn vergat vaak z’n sleutels. Wat mis ik het nu om de deur te openen en hem lachend op de stoep te zien staan”

Uit het hart van Hannelore: "Stijn vergat vaak z'n sleutels. Wat mis ik het nu om de deur te openen en hem lachend op de stoep te zien staan"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Een beetje zoals Stijn

In de bijna vijftien jaar dat Stijn en ik samen waren, leerde ik leven met het feit dat Stijn zo goed als alles weleens vergat of kwijtspeelde. Sleutels, jassen, paspoorten, bankkaarten… elke nieuwe locatie leek een magneet voor Stijns eigendommen. Maar de sleutels stonden bovenaan het lijstje. Hij vergat zijn sleutelbos op z’n bureau in Brussel, hij liet ze liggen op de trein, hij stak ze in de ene jas en vertrok met de andere, hij legde ze ergens neer bij het binnenkomen en vergat daarna waar… We installeerden een systeem in de hal om sleutels op te hangen bij het thuiskomen, maar zo goed als altijd hing mijn sleutelbos daar eenzaam en alleen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)