Uit het hart van Hannelore: “Koppig en trots als ik ben, wil ik veel zelf doen. Maar soms heb je simpelweg hulp nodig”

Uit het hart van Hannelore: "Koppig en trots als ik ben, wil ik veel zelf doen. Maar soms heb je simpelweg hulp nodig"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Een beetje hulp

Toen ik nog studeerde, was Stijn al enkele jaren aan het werk, dus besloot hij in Antwerpen een huis te kopen. We zouden het samen verbouwen, ik zou huren. Alleszins: we zochten een huisje in de veronderstelling dat we er samen zouden wonen en na een tiental jaar zouden verhuizen omdat het huis te klein werd voor een koppel met kinderen. Want dat we bij elkaar zouden blijven en dat we kinderen zouden krijgen, ooit, daar waren we vrij snel over uit.

“Stijn zei nog: ‘Als we later oud zijn, zullen we blij zijn dat we ’t huis niet hebben verkocht.’ Wisten wij veel dat we nooit samen oud zouden worden”

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)