Uit het hart van Hannelore: “Het verdriet om Stijn is nog zo rauw, zelfs al zijn we anderhalf jaar verder”

Uit het hart van Hannelore: "Het verdriet om Stijn is nog zo rauw, zelfs al zijn we anderhalf jaar verder"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Dag 1

We zijn nog maar net uit vakantie terug, we zitten nog maar net aan het eerste ontbijt terug in eigen huis, we zijn alle drie moe, maar zongebruind en gelukkig. Tot alles ineens omslaat. Alsof de poppenspeler die onze touwtjes vasthoudt besloten heeft dat de pauze voorbij is en dat we terug het (strijd)toneel op moeten. Terwijl ik bij Hoppe een kleine brandwonde verzorg, wordt hij lijkbleek. Eerst denk ik nog dat hij de ‘dramaqueen’ uithangt, maar in geen tijd parelt het zweet op zijn gezicht, zegt hij dat hij het heel warm heeft en fluistert hij “mama, ik wil slapen”. Daarna strompelt hij van de tafel weg, gaat op het tapijt liggen en sluit zijn ogen.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)