Uit het hart van Hannelore: “Sinds het zoveelste ziekenhuisbezoek voel ik hoe wankel ik opnieuw sta en de terugslag frustreert me enorm”

Uit het hart van Hannelore: "Sinds het zoveelste ziekenhuisbezoek voel ik hoe wankel ik opnieuw sta en de terugslag frustreert me enorm"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Afbreken en opbouwen

Tien jaar geleden kochten we dit huis – toen nog een bouwval – en die verjaardag voelt als hét moment om eindelijk de badkamer te installeren. Er staan al jarenlang een bad en een toilet, maar er is nog steeds geen vloer, geen plafond, geen douche… Elke keer wanneer ik de badkamer binnenkom, denk ik: was Stijn er nog geweest, dan waren we er samen al aan begonnen. Het zorgt voor onrust in mijn lijf, altijd maar geconfronteerd worden met dingen die anders hadden kunnen lopen. Het emotionele kan ik niet zomaar oplossen, maar de praktische zaken, die kan ik aanpakken.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)