Uit het hart van Hannelore: “Wat zou ik het bakje en de nieuwe grote vriend graag van Polly overnemen. Als dat maar kon…”

Uit het hart van Hannelore: “Wat zou ik het bakje en de nieuwe grote vriend graag van Polly overnemen. Als dat maar kon...”

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Een nieuwe vriend rijker

We hebben voor de zoveelste keer een afspraak in het ziekenhuis, voor de controle van Polly’s ICD die haar hartje beschermt. Haar ‘bakje’, zoals Polly het ding altijd noemt, vaak met grote trots.
Maar bij elke controle hou ik mijn hart vast (haha), want dan is er géén trots, dan zou ze het ‘bakje’ er het liefst van al eigenhandig uit halen. Tijdens de periode op kinderintensieve, toen haar ICD werd geplaatst, moet ze een schrik opgelopen hebben, waardoor ze het nu al op een brullen zet wanneer ze nog maar een glimp ziet van een witte jas. Voor zo’n klein, lief meisje, kan ze op dat soort momenten héél veel geluid produceren.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)