Uit het hart van Hannelore: “Ergens onderweg kregen mijn kinderen een zakje wijsheid. Stijn heeft het hen vast toegestopt”

Uit het hart van Hannelore: "Ergens onderweg kregen mijn kinderen een zakje wijsheid. Stijn heeft het hen vast toegestopt"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Een zakje wijsheid

Hoppe vertrekt op scoutskamp. De eerste keer – hij was toen amper zeven – was dat met tegenzin, vijf dagen zonder ouders leek eindeloos. Vorig jaar was ík het die hem met een klein hartje liet vertrekken, maar hoewel hij enkele maanden daarvoor zijn papa was kwijtgeraakt, vertrok hij enthousiast, met een foto van Stijn veilig weggestoken in zijn rugzak. Dit jaar stelt het vertrek al helemaal niks meer voor. Hoppe laadt zijn veel te grote rugzak op zijn rug, valt bijna om van het gewicht, lacht en geeft mij een knuffel. Nog voor ik kan zeggen dat ik al uitkijk naar zijn thuiskomst, zegt hij: “Ik hoop dat jij mij niet te hard gaat missen deze week. Want ik kom terug, hé.” Hij knipoogt even en ik besef dat ook híj weet dat het oplucht grapjes te maken. Niet iedereen die vertrekt, komt terug, dat weten we hier maar al te goed. Maar altijd serieus doen, we hebben allebei door dat we daar niet gelukkig van worden.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)