Uit het hart van Hannelore: “Ik loop nog steeds verloren in het gemis. Ik kan me niet inbeelden dat ik ooit weer verliefd word…”

Uit het hart van Hannelore: "Ik loop nog steeds verloren in het gemis. Ik kan me niet inbeelden dat ik ooit weer verliefd word..."

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Verloren in het gemis

“Waarom leeft opa met het karretje wel nog en papa niet meer?” vraagt Polly onomwonden vanaf de achterbank, na een bezoek in het woonzorgcentrum. Hoppe kijkt me in de achteruitkijkspiegel met grote ogen aan, de draagkracht van de woorden die zijn zusje zonet uitsprak, is voor een negenjarige net iets groter. Even weet ik niet wat te zeggen, staar naar de wat uitgestorven snelweg voor mij.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)