Uit het hart van Hannelore: “Ik zit in het gras, in de zon, met mijn dochtertje en kijk naar mijn voetballende zoon. Zoiets noemen ze ‘geluk’, denk ik”

Uit het hart van Hannelore: “Ik zit in het gras, in de zon, met mijn dochtertje en kijk naar mijn voetballende zoon. Zoiets noemen ze ‘geluk’, denk ik”
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Klein gelukje

Een vriend komt Hoppe ophalen om op het grasveldje wat verderop te gaan voetballen. Hoppe wordt gelukkig van het vooruitzicht alleen al en is nog vrolijker wanneer het eigenlijke moment aangebroken is. De vriend weet dat ik hem dankbaar ben voor zo’n ‘geschenk’ – want dat is het echt, niet alleen voor Hoppe of Polly, maar even vaak ook voor mij. Hij zegt altijd: “Ja maar, ik vind dat ook wel écht plezant, want dan voetbal ik nog eens”, maar hij weet nog niet half hoe fijn ik het vind dat vrienden en familie dit soms doen. Hoeveel deugd het doet dat er ook anderen zijn die de kinderen een fijne tijd geven. Familie en vrienden die ons al eens uit onze cocon sleuren, die zijn goud waard.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)