Uit het hart van Hannelore: “Ik vind het frustrerend hoe jonge weduwen en weduwnaars in onze maatschappij worden behandeld”

Uit het hart van Hannelore: “Ik vind het frustrerend hoe jonge weduwen en weduwnaars in onze maatschappij worden behandeld”
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Strijdlust

Afgelopen najaar bracht ik een boekje uit, met een selectie columns die hier verschenen. Naar aanleiding van die publicatie kwam er een reeks interviews, die ik heel voorzichtig inplande, met de grote schrik elke keer weer mijn hart op tafel te moeten leggen.

Hoe respectvol en warm de interviews ook verliepen, ik voelde me telkens lamgeslagen, uitgeput, alsof ik een marathon had gelopen. Als het zoveel energie vrat, waarom deed ik het dan? Omdat een boek meer verkoopt wanneer je erover durft te spreken? Of omdat het boekje over Stijn gaat en ik niet wilde dat het ergens achterin de boekenwinkel zou belanden? Geen idee. Maar het werd duidelijk dat de interviews hun tol begonnen te eisen. Dus besloot ik er nog één te doen en daarna niet meer te praten.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)