Uit het hart van Hannelore: “Ik kan veel aan, heb ik ondertussen gemerkt, maar de opvoeding van de kinderen blijf ik een enorme verantwoordelijkheid vinden”

Uit het hart van Hannelore: "Ik kan veel aan, heb ik ondertussen gemerkt, maar de opvoeding van de kinderen blijf ik een enorme verantwoordelijkheid vinden"
© Ann De Wulf

Begin 2019 verloor Hannelore plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Oudercontact

Voor de eerste keer is er een oudercontact op school waarbij eens niet alles positief is. Ik zit bij de kleuterjuf in de klas, op één van die hele kleine stoeltjes aan een heel laag tafeltje waar mijn lange benen amper onder te schuiven vallen en voel me ontzettend alleen. De voorbije oudercontacten had ik dat gevoel niet, alles liep als vanzelf en ik hoorde hoe de kinderen goed in de groep lagen, hoe ze open over Stijn konden babbelen, hoe ze met klasgenootjes omgaan, met de leerstof, met wat hen sterker maakt als (klein) mens(je).

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)