Uit het hart van Hannelore: “Nog steeds heb ik het gevoel dat Stijn ergens kan arriveren alsof er niks is gebeurd”

Uit het hart van Hannelore: "Nog steeds heb ik het gevoel dat Stijn ergens kan arriveren alsof er niks is gebeurd"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Vakantie

Op vakantie gaan, ik deed het graag toen Stijn er nog was en ik blijf het graag doen. Weg zijn van de dagelijkse beslommeringen, van alles wat we gewoon zijn aan het leven, even niet in eigen huis zijn, even een andere omgeving zien, andere lucht inademen, slapen in een ander bed. We deden het zo vaak samen, Stijn en ik. Met twee naar Argentinië, Chili, Engeland, Zuid-Afrika,… Vaak ging ik er ook in mijn eentje op uit. Dan trok ik een week naar de Ardennen, Nederland of Frankrijk, waar ik me een week afzonderde in een huisje, om te schrijven en te wandelen, om mijn immer volle hoofd leeg te maken. Ik ging spelen in Zuid-Afrika en hing er enkele vakantiedagen aan vast. Ik trok in mijn eentje – en bovendien hoogzwanger van Polly – met de slaaptrein naar Polen om er Auschwitz te bezoeken, want dat had ik nog niet gedaan. Vrienden verklaarden me gek, Stijn vond het prima en wist dat ik af en toe eens weg moest zijn, dat ik zo nu en dan eens nieuwe dingen moest kunnen ‘binnennemen’, in mijn eentje. De eenzaamheid deed me altijd goed. Het thuiskomen ook.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)