Uit het hart van Hannelore: “Nu ben ik er voor mijn kinderen, en dat is op zich al sterk genoeg”

Uit het hart van Hannelore: "Nu ben ik er voor mijn kinderen, en dat is op zich al sterk genoeg"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Omgaan met verdriet

Via sociale media ontvang ik een bericht van een man die me wil laten weten hoe hij “mijn situatie” bekijkt. Dat hij me al de hele tijd volgt, vanaf de zijlijn, dat hij leest en luistert. Dat hij vindt dat het nu tijd wordt om de draad op te pikken en godverdikke te doen wat ik moet doen. Dat waar ik goed in ben. Hup, het podium op, zingen, muziek maken, entertainen. Hij schrijft nog net niet: “Stop met zagen en gedraag je wat.” Hij laat terloops vallen dat het leven voor hem voorlopig mild is geweest, gelukkig, dus dat hij niet te klagen heeft. Dat hij dus niet helemaal weet hoe ik me voel, maar dat hij wel vindt dat het tijd wordt de dingen weer aan te pakken, mijn leven weer op te pakken.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)