Uit het hart van Hannelore: “Het doet deugd te horen dat het mooi is om ons drieën samen te zien. Ook van een wildvreemde”

Uit het hart van Hannelore: "Het doet deugd te horen dat het mooi is om ons drieën samen te zien. Ook van een wildvreemde"

Begin vorig jaar verloor Hannelore (36) plots haar grote liefde Stijn aan hartfalen. In haar columns vertelt ze elke week over haar leven als jonge weduwe met twee kinderen.

Verrassend mooi moment

We zijn nog steeds op vakantie en het doet ons alle drie deugd. De kinderen stralen onder de zon en ik zie er elke dag iets meer uit als een oververhitte kreeft. We zwemmen meer dan we tijdens het voorbije jaar hebben gedaan en ik heb me ondertussen al menig uur tot misselijkheid gesprongen op de trampoline in de tuin. Polly vindt het geweldig om naast mij te zitten terwijl ik spring, omdat ze dan – nogal wiedes – enkele meters de lucht in wordt gekatapulteerd.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)